Over Peter Bevelander

Het AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Blog is gestart door Peter Bevelander. Peter heeft in zijn loopbaan een gedegen kennis opgedaan van het organiseren en beheren van een wagenpark. Alle commerciële en operationele facetten die hierop van toepassing zijn heeft hij in de praktijk bij auto lease- en verhuurmaatschappijen meegemaakt. Kennis en ervaring van tenders en aanbestedingen zijn opgedaan in de functie van fleetsales manager bij een toonaangevende auto-importeur. Tijdens zijn laatste functies bij onder andere een wereldwijd inspectiebedrijf is bovendien nadere kennis en ervaring bijgekomen op het gebied van de re-marketing van auto’s.

Een paar van de projecten die Peter begeleid heeft zijn o.a. de implementatie van een nieuw calculatie programma bij een leasemaatschappij, de verhuizing van die maatschappij en later, de complete opzet van een inspectie terrein voor de re- marketing afdeling van een van de grootste leasemaatschappijen.

In 2012 heeft Peter de stap gewaagd om zijn drang naar klantgerichtheid en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op zijn kennis en vakgebied zelfstandig aan te kunnen gaan bieden met AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Solutions.

Hieruit voortvloeiend en door de opgedane kennis en ervaring is Peter daarom met het AutoRedigo Mobility & Fleetmanagement Blog in staat om op ieder terrein van mobiliteit en wagenparkbeheer de meest efficiënte en duurzame tips en oplossingen te bieden.

Meer informatie over Peter vindt u op zijn LinkedIn profiel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s